Schilderwerken

De Schilder, sfeerbrenger bij uitstek!

Verven Sigma Dessel Mol
40
jaar ervaring
1.000
Tevreden klanten
1200
geschilderde woningen
64
soorten verven, beitsen en lakken

Binnenschilderwerk
Het binnenschilderwerk van je woning of kantoor bepaalt het karakter van de ruimte en de sfeer waarin jij je goed voelt. Kies je voor “weer fris” of ga je voor een volledig ander kleurenschema om de sfeer volledig te veranderen? Je hele woning of kantoor schilderen, van keuken tot zolder, of slechts één enkele kamer? Het schilderen van wanden, plafonds, deuren, metaal en houtwerk? Het is allemaal mogelijk.

Buitenschilderwerk
De buitenkant van een gebouw is het visitekaartje van je woning of kantoor. Goed buitenschilderwerk, dat bestand is tegen alle weersomstandigheden, zorgt ervoor dat de staat van het gebouw niet achteruit gaat. Met onze jarenlange ervaring in buitenschilderwerken en het gebruik van enkel topproducten, kunnen wij jullie verzekeren van een hoogwaardig eindresultaat.
Je ramen en deuren in hoogglans, satin of matt ? Je muren in verf of kalei ,...

Behangen
Door onze ervaring hebben wij ook al vele verschillende soorten behang mogen aanbrengen op wanden bij zowel particulieren als bedrijven. Kies je voor warm of klassiek, voor strak of modern, een overschilderbaar behang van glad tot de meest gewaagde motiefjes het kan allemaal. Keuze uit vele behangcollecties.

Wat we voor u doen

Onze specialiteiten

Plaatsen van alle soorten behang